Tiszaújváros Kártya igénylése, kibocsátása

 

A Tiszaújváros Kártyát az erre a célra rendszeresített igénylőlapon lehet igényelni  a Polgármesteri Hivatal Ügyféltájékoztató helyiségében. Az igénylésekről a Polgármesteri Hivatal nyilvántartást vezet.


A kártya igénylése során szükséges okmányok


A kártya igénylésekor a hivatal a kedvezmények igénybevételének biztosítása érdekében igazolást állít ki legfeljebb 30 napos időtartamra. Az igazolás a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány és a lakcímet igazoló hatósági igazolvány, valamint a szolgálati jelleggel bérelt lakás esetén a hivatal által kiadott igazolással együtt érvényes mindazon kedvezmények igénybevételére, amit a kártya is biztosít. Az igazolást az új kártya átvételekor le kell adni a hivatalban.

 

Az elkészített Tiszaújváros Kártyák érvényességi ideje: 2026. március 31.

 

Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 25/2020. (XII.17.) önkormányzati rendeletével módosított 3/2016. (I.28.) önkormányzati rendelet értelmében a Tiszaújváros Kártyák nem járnak le 2021. március 31. napján, hanem érvényességi idejük a rendelet erejénél fogva 2026. március 31. napjáig meghosszabbításra került, mely időpontig a Tiszaújváros Kártyák nem kerülnek lecserélésre, a Lakosságnak teendője nincs.

 

Amennyiben a kártya tulajdonosa a kártyaigénylési feltételeknek már nem felel meg, úgy kártyáját a Polgármesteri Hivatalban le kell adnia, mely érvénytelenítésre kerül.