Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elkülönített támogatási keretből pályázat útján az alábbi célokat támogatja:

 

 

Támogatást csak az illetékes vármegyei bíróság által Tiszaújvárosi székhellyel bejegyzett, és Tiszaújvárosban működő szervezetek, illetve országos, regionális, vármegyei civil szervezetek helyi szervezetei kaphatnak.

 

Pályázatok benyújtási határideje: 2024. február 5.

 

Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által a civil szervezetek részére 2024. évre meghirdetett felhívásra beérkezett pályázatokról a Képviselő-testület 2024. márciusi ülésén dönt.

 

Felhívjuk az érintett civil szerveztek figyelmét, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2024. évi önkormányzati támogatás kiutalásának feltételeként határozza meg a civil szervezet beszámolójának és más előírt dokumentumok letétbe helyezéséről az Országos Bírósági Hivatal igazolásának benyújtását a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal felé.

 

Hatáskörrel rendelkező szerv: Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

 

Illetékesség: a kérelmet a hatáskört gyakorló szerv Tiszaújváros illetékességi területén székhellyel rendelkező, illetve az országos, regionális, vármegyei civil szervezetek helyi szervezetei esetében bírálja el.